U bent hier

Wie zijn de OHRJ?

OHRJ.net is de website van de Oud Hollandsche Risico Jongeren. Wij zijn een club mensen met een gezamenlijke passie, de Strand-6-Daagse. De Strand-6-Daagse is een wandelevenement dat elk jaar wordt georganiseerd in de laatste week van juli. In 6 dagen tijd lopen we met 1000 mensen over het strand van Hoek van Holland naar Den Helder. In totaal 140 kilometer en we doen elk jaar weer ons best om vooral niet als eerste op te staan en zeker niet als eerste binnen te zijn.

Zoals je waarschijnlijk al door hebt is het dus zeker geen wedstrijd, het gaat om de lol. Ondanks het feit dat het wel een sportieve prestatie is om 6 dagen achter elkaar in het mulle zand te lopen, vinden de meeste van ons dat nog niet zwaar genoeg. Die maken het zichzelf nog veel zwaarder door elke dag weer te proberen om hun bloed nog dunner te krijgen dan de dag ervoor. Drankge(mis)bruik staat hoog in het vaandel maar lopen is een must. Aandelen Connexxion en Arriva hebben we dus ook niet. (de pont over het Noordzee-Kanaal daargelaten)

We hopen dat je veel plezier beleeft met het rondkijken op onze website. We doen ons best om er voor niet-leden ook een aantrekkelijke site van te maken. Als je vragen hebt, mail gerust, je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord.